sep 142016
 

Vi måste tyvärr meddela att flera butiker varit tvungna att lämna återbud till vår mässa. Entrén sänks därför till 20:- per person eller 50:- per familj (3 barn under 15 år och två vuxna) inkl garderobsavgift.

Ninas Scrap & Hobby och CiLi in Papers erbjuder demonstrationer och ”pröva på” att göra kort för nybörjare. Sheena Douglass från Crafter’s Companion, Storbritannien, demonstrerar de senaste av sina nya dies och stämplar blandat med olika färger och tekniker.

För den som är intresserad av kurser så erbjuder vi Bo Bunnys receptbox med Ulrika Wandler, Aqua Marker kort med Debbie Fisher från Crafter’s Companion, Storbritannien och ett minialbum i Kaisercrafts nya serie Frosted med Karin Tolwers. Mer information om dessa hittar du här: http://meetandgreet.designinpapers.se/kurser/

Välkomna!

 14 september, 2016  Posted by at 13:16

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)